Καλωσορίσατε στη σελίδα του Mr-Mobile.gr. Διαβάστε τους ακόλουθους όρους και κανονισμούς πριν σερφάρετε ή δώσετε την παραγγελία σας. Σας ενημερώνουμε ότι κάνοντας χρήση του site μας συμφωνείτε και δεσμεύεστε από τους κάτωθι όρους:

Περιορισμοί Χρήσης
Ολόκληρο το περιεχόμενο του site είναι καταγεγραμμένο με βάση τη νομοθεσία της Ε.Ε. και προστατεύεται από τη διεθνή νομοθεσία για τα συγγραφικά δικαιώματα και τις διεθνείς συμβάσεις προμηθειών. Υλικό από τη ο Mr-Mobile.gr καθώς και σχετικές υπηρεσίες, δεν μπορούν να αντιγραφούν, να διανεμηθούν ή να διαβιβαστούν με οποιοδήποτε τρόπο εάν δεν επιτραπεί από τη Mr-Mobile.gr. Οι χρήστες του site μπορούν να κατεβάσουν ένα αντίγραφο μέρους ή ολόκληρου του υλικού για προσωπική, όχι εμπορική χρήση με την προϋπόθεση ότι δεν θα τροποποιήσουν το υλικό με κανένα τρόπο, ούτε θα σβήσουν ή θα αλλάξουν οτιδήποτε σχετικό με το copyright και το σήμα γνησιότητας. Όλο το υλικό σε αυτό το site παρέχεται για νόμιμη χρήση μόνο.

Περιορισμοί Ευθύνης
Η Mr-Mobile.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τεχνικά λάθη οποιουδήποτε τύπου, τόσο στον υπολογιστή όσο και στο λογισμικό που χρησιμοποιεί, για προβλήματα στη σύνδεση με το δίκτυο ή για ανολοκλήρωτες, ασαφείς ή καθυστερημένες μεταδόσεις. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για ζημιές που προέρχονται από τη χρήση υλικού αυτής της διεύθυνσης.

Θέματα παροχής Εγγύησης των εμπορευμάτων και τυχόν επιστροφών για οποιοδήποτε λόγο, καθορίζονται από τις εκάστοτε κείμενες διατάξεις των Ελληνικών Νόμων και των διατάξεων Οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Υπεύθυνος για κάθε παροχή εγγύησης (συμπεριλαμβανομένου και του τρόπου εκτέλεσης αυτής) είναι αποκλειστικά και μόνον ο εκάστοτε κατασκευαστής.
Μόνος αρμόδιος για οποιαδήποτε διάγνωση και γνωμάτευση προβλήματος στις συσκευές είναι τα επίσημα Τεχνικά κέντρα ελέγχου και επισκευών των κατασκευαστών και δεν αμφισβητούνται.

Δήλωση Εχεμύθειας
Όταν αποστέλλετε ένα αίτημα online, η πληροφορία που μας παρέχετε χρησιμοποιείται για να σας απαντήσουμε ηλεκτρονικά στην ερώτησή σας. Θεωρούμε τις αιτήσεις που συμπληρώνετε και την ηλεκτρονική αλληλογραφία που στέλνετε ως απόρρητη και ότι περιέχει τα δικά σας, αληθή στοιχεία. Δε μεταβιβάζουμε το περιεχόμενο αυτών παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και στο νόμο, εφόσον αυτό μας ζητηθεί ή στην περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος θεωρούμε ότι μας θίγει.

Προσωπικές Πληροφορίες
Η Mr-Mobile.gr διατηρεί το δικαίωμα να κρατήσει, για δική της χρήση, τα στοιχεία που καταχωρούν αυτοβούλως οι χρήστες στο site της. Σεβόμενη τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών στο site της, βεβαιώνει πως δεν νοικιάζει, πουλά ή ανταλλάσσει πληροφορίες σχετικές με το αρχείο των χρηστών της.

Παραγγελία
Στα ποσά που αναφέρονται στο site περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%, αλλά δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς. Η Mr-Mobile.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί πέρα από ό,τι ελέγχει το ίδιο, δηλαδή δεν ευθύνεται για απώλεια, καθυστερημένες παραγγελίες ή διακοπή τηλεφώνου, ηλεκτρικού δικτύου, φθορά λογισμικού προγράμματος ή άλλων συστημάτων. Παρόλα αυτά, παραμένει στη διάθεση των πελατών της για την εξομάλυνση τυχόν προβλημάτων.

Παράδοση
Αγαπητοί πελάτες, λόγω των έξτρα μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται από τις εταιρείες courier αλλά και από το μεγάλο φόρτο εργασίας, θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των παραγγελιών. Εμείς παραμένουμε δίπλα σας αυτές τις δύσκολες στιγμές και κάνουμε ότι είναι δυνατό για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Ευχαριστούμε για την υπομονή.
Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται, εκτός των περιπτώσεων της αντικαταβολής, αφού η Mr-Mobile.gr λάβει ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας και επιβεβαιώσει με τον πελάτη την αυθεντικότητα της παραγγελίας και των στοιχείων παραλήπτη που έχουν δοθεί από το χρήστη. Η παράδοση γίνεται άμεσα από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Στη χρονική περίοδο παράδοσης δεν περιλαμβάνονται καθυστερήσεις που οφείλονται σε απεργίες ή άλλες απρόοπτες καταστάσεις (βλέπε καιρικές συνθήκες κλπ.) και για τις οποίες ουδεμία ευθύνη φέρει η Mr-Mobile.gr.

Οι ημέρες παράδοσης που αναφέρει το κάθε προϊόν ξεκινάνε να μετράνε την επόμενη εργάσιμη ημέρα και όχι απο την ημέρα της παραγγελίας. Εαν για παράδειγμα γίνει η παραγγελία Παρασκευή και το προϊόν αναφέρει “1-3 εργάσιμες ημέρες” , οι ημέρες υπολογίζονται απο την ερχόμενη Δευτέρα.

Επισης η ενημέρωση των διαθεσιμοτήτων είναι σύμφωνη πάντα με την τελευταία ενημέρωση του προμηθευτή μας.

Η Mr-Mobile.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους χρόνους παραδοσης των μη ετοιμοπαράδοτων προϊόντων κατόπιν πάντα ενημερώσεως του εκάστοτε πελάτη.

Επιβεβαίωση Παραγγελίας
Πολιτική της Mr-Mobile.gr είναι να επικοινωνεί μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας με τον πελάτη που την έχει πραγματοποιήσει.

Εγγυήσεις Προϊόντων

Η εγγύηση καλύπτει μόνο κατασκευαστικά λάθη στο προϊόν. Οποιαδήποτε άλλη βλάβη (πτώση, υγρασία, κακή μεταχείριση, παρέμβαση στα εσωτερικά τμήματα από μη εξουσιοδοτημένα άτομα) αυτομάτως θέτει το προϊόν εκτός εγγύησης και θα υπάρχει χρέωση για την επισκευή του καθώς και για τον έλεγχο.

Τα προϊόντα της APPLE δεν υπόκεινται σε διαδικασία D.O.A. (Dead on Arrival)-D.A.P. (Delivered at Place) και οποιαδήποτε αντικατάσταση γίνεται από τα εξουσιοδοτημένα service της APPLE.

Ακύρωση παραγγελίας
Η Mr-Mobile.gr διατηρεί το δικαίωμα της ακύρωσης παραγγελίας στις περιπτώσεις που είτε τα στοιχεια της παραγγελίας ειναι λανθασμένα είτε ο πελατης δεν ανταποκριθει σε τηλεφωνικές κλήσεις ή email εντός 48 ωρών.

Eπιστροφές προιόντων
Eπιστροφές προιόντων είναι αποδεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την έκδοση του παραστατικού αγοράς και μόνο αν το προιόν επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία εξωτερική & εσωτερική (το προιον να μην εχει ανοιχτεί, να μην έχουν κοπεί οι ταινίες ασφαλείας ). Σε διαφορετική περίπτωση, η επιστροφή δεν γίνεται αποδεκτή και οποιοδήποτε λάθος στην επιλογή του προιόντος της παραγγελίας ειναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη.

Και πιο συγκεκριμενα:

α. Ολα τα επιστρεφόμενα προιόντα πρέπει να φερουν την αρχική τους συσκευασία ( οποιαδήποτε διαφοροποίηση της αρχικής συσκευασίας καθιστα μη αποδεκτή την επιστροφή)

β. Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής (αν έχουν χρεωθεί αρχικά) δεν επιστρέφονται.

γ. Επιστροφές δεν γινονται αποδεκτές σε περίπτωση που το προιον που παρέλαβε ο πελάτης δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του πέρα της δηλωμένης απόδοσης του προιόντος όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας.

δ. Σε περίπτωση ζημιάς κατά την διαρκεια της επιστροφής του προιόντος , δεν φέρουμε καμιά ευθύνη .Αξίωση αποζημίωσης μπορεί να γίνει μόνο από τον φορέα που εχει ζητηθεί η μεταφορά του προιόντος.

Τροποποιήσεις Όρων

Η Mr-Mobile.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιηθούν αυτοί οι όροι, όσον αφορά τις μελλοντικές παραγγελίες . Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείτε να δεσμευθείτε με αυτές τις τροποποιήσεις αλλά και με τους υπάρχοντες κανόνες λειτουργίας του site μας.