Ο διαχειριστής διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Ο διαχειριστής διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας.

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

Ο διαχειριστής είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών του.

Ενημέρωση 25/5/2018
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αγαπητά Μέλη,

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έως τώρα συνεργασίας μας, διαχειριζόμαστε με διακριτικότητα και ασφάλεια τα προσωπικά δεδομένα που μας εμπιστεύεστε, και θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να τα διασφαλίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του mr-mobile.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στην σελίδα μας, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της Mr-mobile που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την διασφάλιση των δεδομένων σας έχει ληφθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία (e‑mail, ονοματεπώνυμο, κτλ) δεν γνωστοποιούνται σε κανέναν τρίτο με αποτέλεσμα να εξασφαλίζουμε πλήρως ότι δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία και δεν πρόκειται ποτέ να διατεθούν σε τρίτους για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς.

Για να μπορούμε όμως να συνεχίσουμε απρόσκοπτα τη μεταξύ μας επικοινωνία, χρειαζόμαστε τη συμβολή σας, έτσι ώστε να εφαρμόσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Γενικό Κανονισμό 2016/679, για την «Προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα», ο οποίος τίθεται σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018 σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο mrmobilegr@gmail.com ή στο 211.213.5297 Δευτέρα – Παρασκευή 9:30 με 18:30.

Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη, ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να μας ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων (e‑mail, ονοματεπώνυμο, κτλ) από τη βάση δεδομένων μας, αίτημα που θα ικανοποιήσουμε αμέσως.

Με εκτίμηση,

Mr Mobile